Att älska som en porrstjärna

Av Jenna Jameson och Neil Strauss

Originaltitel: How to Make Love Like a Porn Star – a Cautionary Tale
Antal sidor: 598
Läst på Språk: Svenska
Format: Pocket
Serie:

Varför inte börja med påfyllandet av böcker på denna sidan med en av mina favoritböcker.

”I Att älska som en porrstjärna: En sedelärande berättelse berättar Jenna Jameson, tillsammans med journalisten Neil Strauss, om sitt liv. Om uppväxten på den sjaskiga undersidan av Las Vegas, om sin tid som minderårig dansös på strippklubbar och om hur hon blev porrvärldens största stjärna. Historien rymmer övergrepp, våldtäkt och mord, men det är ingen simpel gråthistoria. Den är svart som natten och motbjudande realistisk, men bitvis vansinnigt rolig. Porrindustrins nuvarande drottning berättar närgånget och uppriktigt om sexuella erfarenheter som räcker i flera livstider.

Jenna Jameson föddes som Jenna Massoli 1974 i Las Vegas. Hon är inte bara vår tids mest populära kvinnliga porrstjärna, utan också den mest omtalade genom alla tider.”


Innan jag började läsa denna visste jag faktiskt inte vem Jenna Jameson var. Så insatt i porrbranschen är jag inte. 😉 Men jag måste säga att  denna är än i dag en av mina absoluta favoritböcker. Läste denna på hösten 2008 i en bil på en 10 timmars resa tillbaka ifrån hemstaden i Sverige till Norge. Sen dess har jag varit hocked. Den är brutalt ärlig och hon lämnar verkligen ingenting utanför. Hon skriver om sig själv på ett sätt som får en att verkligen förstå bearbetningen och händelserna i hennes liv. På många sätt kände jag faktiskt igen mig väldigt mycket och det var som en ögonöppnare för mig. Sen att den är fullproppad av bilder och humoristiska tecknade serier är ett stort plus. Bilder för mig är väldigt viktigt när det gäller Biografier.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: