Invasion

Av Dean Koontz

Originaltitel: The taking
Antal sidor: 320
Läst på Språk: Svenska
Format: Pocket
Serie: 

”Molly och Neil Sloan vaknar till regnets trummande mot taket. Det har jagat dem i deras drömmar och stört deras sömn, och nu stiger de upp för att finna ett lysande silveraktigt skyfall i färd med att dränka deras lilla stad. En underlig doft kan anas i luften, och det unga paret kan inte skaka av sig känslan av att något är fel. Detta blir morgonen som de kommer att minnas som slutet på den värld de en gång kände.

Timmarna går och regnet fortsätter att falla, och Molly och Neil lyssnar på oroväckande nyheter om väderförhållandena världen över. Innan gryningen har tv-och radiosändningar slagits ut. Sedan försvinner telefon och Internet. Med regnet kommer nu en skymmande dimma som förvandlar den en gång så vänliga staden till en spöklik labyrint.

I dimman kommer de att möta något som på ett enda fruktansvärt ögonblick avslöjar vad som händer med deras värld; något som jagar dem med hänsynslös effektivitet.”


Tyvärr inte en av Koontz bästa böcker. Den här typen av sci-fi passar inte Koontz. Jag kan absolut inte neka att boken var bra för det och jag måste ju absolut ta in de obehagliga känslorna  jag fick utav boken i mitt omdöme om boken. Men det kändes på något sätt krystat och jag fick fler frågor än svar, tyvärr! Men den är bra, underhållande och kan nog ge en eller en annan person mardrömmar om natten så därför förtjänar den sitt betyg. Men det hade ju inte vart denna jag rekommenderat först om du kom och fråga vilken utav Koontz böcker du ska läsa.


Annonser

One thought on “Invasion

  1. […] har läst bland andra: Invasion Blixtsken […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: