På slaget tolv

Av Nora Roberts

Originaltitel: High Noon
Antal sidor: 478
Läst på Språk: Svenska
Format: Pocket
Serie: 

”Phoebe MacNamara är ensamstående mamma och dessutom den främsta gisslanförhandlaren hos polisen i Savannah och hennes skicklighet beror på personliga erfarenheter. När hon var tio år hölls hela hennes familj som gisslan och terroriserades i timmar. Från den dagen visste hon vad hon skulle välja för yrke. Men en så kompetent kvinna är inte alltid populär bland manliga kolleger och hon får vara på sin vakt. Denna försiktighet gör också att hon håller uppvaktande män på armlängds avstånd. Men Duncan Swift är annorlunda, han ger inte upp.
En dag råkar Phoebe ut för ett brutalt överfall – i polishuset – och kort därefter börjar hon få hotfulla meddelanden på tröskeln till sitt hem. Och hon hör ibland någon vissla ledmotivet ur den gamla Grace Kelly-filmen High Noon. Vad betyder det? Finns det något samband? Är det en av hennes kolleger? Med Duncan som stöd tar hon upp jakten på den anonyme plågoanden, och det är bråttom…”


Nora Roberts gör en aldrig besviken. Lika gripande, spännande, fantastiska personskildringar som vanligt. Tycker man om den här typen av skönlitteratur så kan man inte bli besviken. Hon är en av de få som kan väva samman den där romantiska handlingen varje kvinna söker i en bok, samman med spänning. Varning: SE INTE filmen först. Den är betydligt sämre än boken.


Annonser

2 thoughts on “På slaget tolv

  1. Mamma 10 mars, 2011 kl. 10:35 Reply

    Vad duktig du är och vad många böcker du har fått in på några dagar 🙂 kram

    • I Min Hylla Från A Till Ö 10 mars, 2011 kl. 12:16 Reply

      Tack tack. 🙂 det är tur att man har gott minne när det gäller böcker jag läst. Men det är en del som jag läst men inte kan recensera tyvärr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: