Cirkeln

Av Sara bergmark Elfgren och Mats Strandberg

Engelsfors. Vackert namn, risig stad. Omgiven av djupa skogar där människor ofta går vilse och försvinner. Höstterminen har just börjat när en elev hittas död på en av gymnasieskolans toaletter. Alla förmodar att det var ett självmord. Alla utom de som vet sanningen.
En natt då månen färgats mystiskt röd förs sex tonårstjejer till den nedlagda folkparken. De har inget gemensamt. De vet inte hur de kommit dit eller varför de är där, men utan varandra kommer de inte att överleva.

Moas Recension
Den här boken är riktigt bra. Kan rekommendera för dom som gilllar övernaturliga saker. Boken är precis för mig. Det handlar om magi, häxor och demoner. Man går lätt in i boken och kan inte sluta läsa, för man vill veta vad som händer. Det ska bli en trilogi. Den andra boken heter Eld och den sista Nyckeln.

Moas Betyg:

Lenas Recension
En väldigt bra ungdomsbok som jag tycker är värd att läsa. Ibland kan den kännas som väldigt ungdomlig i och med att man är van att läsa vuxenböcker. Bra handling och väldigt bra skriven. Kommer absolut läsa dom andra två böckerna som också kommer ut för nu är man nyfiken på hur det kommer att gå. Mitt betyg kommer inte bli det högsta men absolut en fyra kommer den att få från mig.

Lenas Betyg: 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: