I am Ozzy!

Av Ozzy Osbourn och Chris Ayres

Originaltitel: I Am Ozzy
Antal sidor: 391
Läst på Språk: Engelska
Format: Ljudbok
Serie: 

Han har levt hårdare än de flesta. Tagit fler droger. Druckit mer sprit. Ständigt varit otrogen. Levt lyxliv och fattigmansliv. Träffat varenda kändis värd namnet. Och nu har han skrivit om hela den cirkus som varit och är hans liv …

Efter denna boken fick jag en helt ny bild om den kända Ozzy (eller John som han egentligen heter). Han har haft ett liv utöver det vanliga. För det första så för er som vill höra denna på ljudbok borde höra den på engelska. Det är en engelsman vid namn Frank Skinner som läser och aldrig hade jag trott att någon kunde sätta liv i en bok som han. Frank lever sig verkligen in och läser inte boken rakt upp och ner utan han höjer rösten när det skrivs att någon skriker, och sänker rösten när det viskas. Han skrattar och nynnar. Sen dialekten hans är perfekt så man kan nästan höra Ozzy och Sharons röster genom han.

Boken i sig är fantastisk. Lite lite egentligen för att vara biografi men vad kan man kräva av en man som knappt minns något från 70-talet och delar av 80-talet? Stundvis är boken sorglig och andra gånger extremt komisk så att man kan inte låta bli och skratta. Tills man kommer på att detta verkligen har hänt, då får man lite dåligt samvete och vill be om ursäkt. Vare sig om du vill lyssna eller läsa så rekomenderar jag boken. Den är inte som andra biografier och man kan märka att Ozzy är färdig med det livet för han pratar om sig själv som om det vore en annan person. Inte ofta man är med om en sådan jordnära, hänt har hänt, inget att sitta och sura över nu anda, i biografier. Toppbetyg!

Annonser

One thought on “I am Ozzy!

  1. Lena 17 juli, 2011 kl. 09:32 Reply

    Läste den här i vintras och visst är den bra. Någon bok som du också skulle läsa är med Nikki sixx för den är också jätte bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: