Frukta ingenting

Av Dean Koontz

Originaltitel: Fear Nothing
Antal sidor: 422
Läst på Språk: Svenska
Format: Ljudbok
Serie:

Christopher Snow i Frukta ingenting skiljer sig från alla som man överhuvudtaget har mött. Han har nämligen en mycket sällsynt genetisk rubbning som han delar med endast ett tusental andra amerikaner. Den störning han lider av gör honom farligt sårbar för ljus.

Hans liv upptas av de extraordinära åtgärder som man måste vidta om man vill försonas med mörkret. Han är bekant med natten som ingen annan någonsin kommer att bli – med det mystiska, med nattens skönhet, de många farorna och de kusliga sammetslena rytmerna – ty det är bara på natten han är fri.

Tyvärr kan jag inte hålla med om att denna boken är en utav Dean Koontz bästa böcker. Koontz är en mästare på att skriva skrämmande historier i en naturlig och verklig miljö vilket fick mig att bli intresserad utav denna boken då den handlar om Snow som just har en väldigt ovanlig sjukdom. Män det hela vart så konstigt på något sätt. Jag menar, om du blir utsatt för ett mordförsök och lyckas fly, då tar man det ju inte lugnt och antar att de inte kommer att jaga en. En handling i en naturlig miljö blev miss på onaturliga reaktioner hos karaktärerna. Dessutom så var den väldigt utdragen och det dröjde länge innan det verkligen började hända grejen och plötsligt så var det över och slut. Så tyvärr Koontz. Du är en av mina bästa författare men jag kan inte ge dig mer än en tvåa för denna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: