Bränd

Tredje boken i serien om Jack Reacher av Lee Child

Originaltitel: Tripwire
Antal sidor: 396
Läst på Språk: Svenska
Format: Ljudbok
Serie: Jack Reacher 03

Hook Hobies hela tillvaro byggde på en trettio år gammal hemlighet. Hans frihet, hans ställning, hans pengar; allt. Och i likhet med varje försiktig person som lever under sådana förhållanden, var han beredd att göra vad som helst för att hans hemlighet inte skulle avslöjas. För han hade mycket att förlora. Hela sitt liv.

Jack Reacher dras ofrivilligt in i den malström av brutalt våld som omger Hook Hobie. Och när han kommer hemligheten på spåren inser han snart att man inte ostraffat gräver i Hobies förflutna.

Jag blir bara mer och mer förtjust i Reacher. Jag läste ett omdöme någonstans för länge sedan om att personen tyckte det var som att Reacher är odödlig och lite superman. Vilket jag efter denna boken helt kan hålla med om. Men det är inget som tynger ned historien, snarare gör den det bättre. Dock så var denna boken inte den bästa. Ganska seg. Inte så mycket som händer. Fokuseringen ligger på att nysta upp alla hemligheter och en massa resande. Men slutet är helt klart oförutsägbart och svaren på alla frågorna är fantastiskt väl berättade. Längtar tills jag ska börja lyssna på nästa bok.

Maricas Betyg: 

Annonser

Taggat:, , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: