Lotte

Av Lesley Pearse

Originaltitel: Lotte
Antal sidor: 336
Läst på Språk: Svenska
Format: Inbunden
Serie: 
Läst och recenserad utav Lena.

Vem är den mystiska kvinnan på stranden?

En medvetslös, misshandlad kvinna hittas på en strand i Sussex, England. När hon vaknar visar det sig att hon har förlorat minnet. Vem är kvinnan och vad är det för tragiskt öde som drabbat henne?

Tidigt en söndagsmorgon är David ute och går med sin hund på stranden. Då hittar han en medvetslös kvinna. Hon har på sig en gammaldags klänning och det ser ut som om någon skurit av hennes blonda hår i ojämna tofsar. Hon verkar också ha varit bunden då hon har stora blåmärken runt handleder och vrister. Senare visar det sig att kvinnan även har tappat minnet och polisen står helt utan ledtrådar. Efter en undersökning konstaterar läkarna dessutom att hon precis har fött ett barn. Sökandet efter kvinnans identitet intensifieras ytterligare. Vem är hon? Och var är hennes barn?

Jag vart så glad när jag såg att hon hade skrivit en ny bok. Har läst alla hennes böcker och ALLA har varit bra så jag hade ju som vanligt stora förväntningar på denna. Men ack så jag bedrog mig….den var inte alls så bra som jag hade förväntat mig. Jag brukar sträckläsa ut böckerna men inte denna för jag har hållit på flera veckor. den har inte fängslat mig alls och ändå är den inte dålig men inte bra heller. Tycker den har varit förutsägbar. Denna bok får inte högt betyg av mig.

Lenas Betyg: 

Annonser

Taggat:, ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: