Den förlorande sonen – Frankenstein

Av Dean Koontz

9186675524Originaltitel:
Antal sidor: 335
Läst på språk: Svenska
Format: Pocket
Serie: Frankenstein 01

Du tror att du känner till legenden men så här har du aldrig tidigare mött den.

Mysteriet, myten och skräcken är tillbaka med berättelsen om Frankenstein.

En seriemördare härjar i New Orleans och kriminalinspektör Carson O´Connor och hennes kollega Michael Maddison gör allt för att få fast honom. Offren har alla blivit utsatta för kirurgiska ingrepp där kroppsdelar och inre organ avlägsnats. Polisen har inte många spår att gå efter men de måste agera snabbt, tiden är knapp och allt tyder på att mördaren kommer att slå till igen.

I skymningen återvänder Deukalion till New Orleans. Mer monster än människa, en fasansfull hemlighet skapad att lyda sin härskare, träder han ut ur skuggorna fast besluten att fånga mördaren och avslöja ett mer än två hundra år gammalt mysterium. Mysteriet Frankenstein.

Bästsäljande författaren Dean Koontz är här tillbaka med sin tolkning av den klassiska berättelsen om Frankenstein. Den förlorade sonen är första delen i en fristående serie.

Jag blev väldigt överraskad utav den här boken, så olik men samtidigt så lik en Dean Koontz bok. Den försvann så fort att innan jag direkt var tvungen att kasta mig på datorn och få beställt hem andra delen. Måste få veta hur det här kommer att gå. Så spännande. Miljöbeskrivningarna är fantastiska och karaktärerna och underbara. För en gång skull skriver han också om en kvinna i huvudrollen vilket också är en rolig avbrytning då han mest håller sig till män. Jag glädjer mig till nästa bok. 🙂

stars4

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: