Om Oss!

MARICA
Jag som startat denna blogg heter Marica. Jag är en 25 åring som både bor och arbetar i Sandefjord, Norge tillsammans med min sambo. Men jag är ursprungligen ifrån Östersund. Älskar att läsa böcker även om jag kan vara en periodare. Film och serier är också ett av mina stora intressen och har även börjat recensera filmer i bloggen (Har slutat då böcker är det jag vill skriva om). Jag läser det mesta men deckare är något som alltid kommer att ligga mig varmt om hjärtat.

Nuförtiden är det endast jag som recenserar i bloggen. Men dere kan finna recensioner ifrån både Lena och Moa som var aktiva förut.

.

.

.

Gäst recenserare: LENA
Lena heter jag och är 44 år gammal. Bor i det vackra underbara Jämtland. Har i hela mitt läskunniga liv läst böcker och det har jag fått efter min mamma som också har läst i hela sitt liv. Har uppmuntrat mina barn till att läsa böcker och mina flickor läser nu jätte mycket böcker.Jag vart intresserad av andra världskriget när jag var 7-8 år och har väl läst det mesta som har kommit ut på svenska och så fort det kommer ut någon ny så läser jag den. Annars så gillar jag skönlitteratur, romaner, biografier mest men en deckare och äventyr har jag väl läst men är dock inte lika intresserad av det.

.

.

.

Gäst recenserare: MOA
Hej. Moa heter jag och är 17 år gammal. Jag bor tillsammans med min mamma i Jämtland. Jag absolut älskar data spel och spelar mest spel som the sims, black and white, WoW, och andra actionspel. Även att läsa böcker tycker jag om och då tycker jag om att dom handlar om Zombier, vampyrer, häxor och annat övernaturligt. Men det finns också böcker som varit normala i handlingen som jag läst och dom har också varit bra.

Annonser

3 thoughts on “Om Oss!

  1. Lena 10 juli, 2011 kl. 17:54 Reply

    Vad bra du gjorde mig 🙂

  2. Taliah 7 mars, 2013 kl. 15:04 Reply

    Hej! Jag vill tipsa om min bok Saga Swärd – Omskakare och världsresenär. Finns både zombier och annat övernaturligt i den, så jag hoppas att det är något som kan falla Moa i smaken.
    Här kan ni hitta mig på facebook: http://www.facebook.com/SagaSward

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: